Onderweg naar Eindhoven

DSC_1159We moeten ongeveer 2,5 uur rijden en dan zijn we in Eindhoven. We overnachten boven het vliegveld, waarna we morgenvroeg naar Skopje in Macedonië vliegen voor een prikkie. We houden van Wizzair!

Mandy rijdt naar Eindhoven en ondertussen ben ik naast haar aan het werk, druk bezig om onze “Long Way Home” website verder af te ronden. Op dit moment regent het enorm veel. Zelfs zoveel dat de ruitenwisser op de hoogste stand er niet meer tegen kan wissen.

Wel zijn we er helaas achter gekomen dat we onze wegenkaarten voor Macedonië en Turkije zijn vergeten. Dat was best wel balen, omdat niet alles van Macedonië en Turkije op de TomTom te vinden is. Dan is het wel fijn om een echte kaart achter de hand te hebben. Maar ons kennende gaan we ons prima redden.


Tot de volgende blog!Mark

Over Mark Kwebeman

Ondanks mijn beroerde topografische kennis schrijf ik over onze reizen over de hele wereld. Gelukkig kan ik ook foto's en video's maken.

Reacties

reacties

Een gedachte over “Onderweg naar Eindhoven”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>