Netflix kijken in het buitenland

Netflix kijken in het buitenland met de Hola extensie voor ChromeIn Nederland waren wij een beetje verslaafd aan Netflix, waardoor wij eigenlijk nooit meer normale televisie keken. Altijd en overal series en films kijken, het was ideaal! We dachten dat we ook lekker Netflix konden kijken in het buitenland. Helaas kon dat niet of toch wel?

Als je in het buitenland zit en je wilt Netflix kijken dan is er de kans dat dit niet kan, omdat het land nog geen Netflix aanbiedt. Je krijgt dan deze melding in beeld.

Netflix foutmelding: Netflix is nog niet beschikbaar in dit deel van de wereld
Netflix foutmelding: Netflix is nog niet beschikbaar in dit deel van de wereld

De oplossing om Netflix te kijken in het buitenland

Met deze foutmelding in beeld kun je dus niks zien. Dit kun je heel makkelijk (legaal) omzeilen! Ga daarvoor naar hola.org, vul bovenin het veld netflix.nl in en klik op “GO”. Je browser doet nu alsof je in Nederland zit en je kunt weer Netflix kijken :-)


Waar je dit ook voor kunt gebruiken is als je bijvoorbeeld de Amerikaanse Netflix wilt hebben voor hun series en films. Of de Engelse Netflix voor meer Engelse series. Je hebt dan alleen geen Nederlandse ondertiteling.

Als je niet steeds naar hola.org wilt gaan dan kun je ook een extensie voor je browser of toepassing voor je besturingssysteem installeren. Ze ondersteunen alle gangbare browsers en systemen:

Wij gebruiken het zelf in Chrome op een laptop met Windows 8 en voor Apple iOS op de iPad air. Dat werkt altijd vlekkeloos. Wel moet je redelijk goed internet hebben, wat soms nog een uitdaging is in de hotels in het buitenland ;-)Reacties

reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *